Stationsplein 9H, 2801 AK Gouda | Larixplein 6, 5616 VB Eindhoven
0182-606707 | 040-3046029
welkom@carapaxit.nl

Software Testing

Het doel van software testen is divers, en omvat bijvoorbeeld het controleren dat software voldoet aan de gestelde functionaliteit, dat het correct reageert op alle mogelijke invoer, dat het snel genoeg werkt, dat het voldoende gebruiksvriendelijk is, en dat het geïnstalleerd kan worden op de gewenste productieomgeving.

Het regelmatig en grondig testen van software maakt een integraal deel uit van het ontwikkelproces. Software is complex, en dat betekent dat vaak veranderingen vaak onverwachte effecten hebben. Daarom moet bij elke nieuwe release van een softwareoplossing vaak alle functionaliteit opnieuw worden getest. Vaak gebeurt dat nog handmatig, maar steeds vaker wordt gebruikt gemaakt van geautomatiseerde testtechnieken.

Binnen Carapax IT hebben we ruime ervaring met het hele spectrum van testtechnieken — van manueel tot geautomatiseerd. Bij software die we intern ontwikkelen streven we continue naar verregaande integratie van het testen in het software productieproces, en maken daarbij gebruik van continous integration en continuous deployment (met Jenkins / TeamCity), en tools zoals Selenium, Protractor en BrowserStack.

Professionals

Onze expertise op het gebied van testen zetten we ook in voor software die extern is ontwikkeld. Onze mensen hebben een scherp oog voor detail en een bovengemiddelde focus, wat juist bij het manuele testproces van groot belang is. Daarmee kunnen we u helpen de kwaliteit van uw softwarecode te garanderen.

Use Cases


Meer werkgebieden: