Stationsplein 9H, 2801 AK Gouda | Larixplein 6, 5616 VB Eindhoven
0182-606707 | 040-3046029
welkom@carapaxit.nl

Diensten

Een duurzame partner voor al uw IT werkzaamheden.

Carapax IT is een technologiebedrijf. Samen met onze klanten werken we aan hoogwaardige ICT oplossingen op het gebied van applicaties voor het web of voor smartphones, software testen, website ontwikkeling, systeembeheer, business intelligence en data science. In ruim vijf jaar zijn we uitgegroeid tot een bedrijf met meer dan 40 werknemers, en hebben we een brede portfolio opgebouwd. We zijn gevestigd in Gouda en Eindhoven.

Carapax IT is ook een sociale onderneming. Bij ons werken ervaren projectleiders samen met mensen met autisme in kleine teams aan uitdagende projecten. We geven invulling aan Social Return.

Werkwijze

Carapax IT heeft alle specialisten onder één dak, en stellen samen met de klant een projectteam samen. We zijn geen detacheerder. We werken volgens de scrum methodiek, zodat we altijd flexibel kunnen inspelen op veranderende wensen in inzichten van de klant. Onze voorkeur gaat uit naar een langdurige relatie met onze opdrachtgevers. Onze oplossingen zijn schaalbaar, responsive, goed getest, en uitstekend beveiligd.

Een greep uit onze werkgebieden:

Portfolio: