Stationsplein 9H, 2801 AK Gouda | Larixplein 6, 5616 VB Eindhoven
0182-606707 | 040-3046029
welkom@carapaxit.nl

Software Development

Carapax IT heeft veel ervaring met de bouw van webapplicaties — programmas die op een centrale server draaien en via een webbrouwser door gebruikers worden benaderd. Voor het frontend gebruiken we meestal de bekende javascript frameworks zoals Angular of React, voor het backend in het algemeen C# en PHP. We beschikken over een ervaren pool met full-stack, frontend, en backend ontwikkelaars.

We maken gebruik van de diverse software ontwikkelingstools, zoals git en Gitlab, Jira of Youtrack. Verder gebruiken we Swagger voor de definitie van API’s, en Jenkins en TeamCity voor continous integration. Als database gebruiken we graag PostgreSQL, MySQL, of Microsoft SQL Server, of een NoSQL database zoals MongoDB. We zijn een voorstander van het realiseren van authenticatie en authorisatie als individuele service, bijvoorbeeld op basis van OpenId Connect en OAuth 2.0. Daarbij gebruiken we vaak Microsoft IdentityServer.

Wil je een heel project uitbesteden, of heb je behoefte aan versterking van een bestaand ontwikkelteam? Bij Carapax IT kan dat allebei. We werken volledig agile, en hanteren de Scrum methodiek. Dat maakt het gemakkelijk om op een flexibele manier aan te sluiten bij externe ontwikkelteams.

Professionals

Onze developers hebben autisme en dat is voor het ontwikkelen van software een pré. Ze hebben heel veel technische kennis in huis, leren erg gemakkelijk een nieuwe taal en hebben door hun autisme ook een goed ontwikkeld denkvermogen. Bovendien programmeren ze erg nauwkeurig en hebben oog voor detail.

Use Cases


Meer werkgebieden: