Stationsplein 9H, 2801 AK Gouda | Larixplein 6, 5616 VB Eindhoven
0182-606707 | 040-3046029
welkom@carapaxit.nl

(Remote) Systeembeheer

De meeste van de oplossingen die Carapax IT voor haar klanten realiseert hebben bepaalde infrastructuur nodig, zoals servers en databases. Bij het in gebruik nemen en beheer van zulke productieomgevingen komt veel kijken, zoals veiligheid, betrouwbaarheid, schaalbaarheid, en kosteneffectiviteit.

Als onderdeel van haar dienstverlening verzorgt Carapax IT het complete (remote) beheer van productieomgevingen. Daarbij gaat het om de inrichten van Virtual Machines (VMs) en databases, het beheer van veiligheidscertificaten, whitelisting en andere vormen van beveiliging, system monitoring, en het oplossen van problemen.

Een tweede activiteit op dit vlak is het beschikbaar maken van reproduceerbare software-ontwikkelomgevingen, door middel van geconfigureerde VM’s-on-demand. Hierbij geeft de klant eventueel per dag aan welke VMs nodig zijn voor interne softwareontwikkeling, zodat ontwikkelaars bij de klant altijd beschikken over een reproduceerbare ontwikkelomgeving.

Remote systeembeheer doen we met name als onderdeel van een softwareontwikkelingsproject.  We werken op basis van een Service Level Agreement, waarin we afspraken maken over het prestatieniveau dat u nodig hebt, bijvoorbeeld op het gebied van uptime, schaalbaarheid en redundancy.

Onze professionals

Onze professionals met autisme stellen hoge eisen aan hun werk. Als ze tegen een probleem aanlopen, bijten ze zich daarin vast totdat het is opgelost. In hun hoofd kijken ze 5 stappen vooruit. Zo zijn we in staat u een veilige en betrouwbare productieomgeving te leveren.

Use cases


Meer werkgebieden: