Stationsplein 9H, 2801 AK Gouda | Larixplein 6, 5616 VB Eindhoven
0182-606707 | 040-3046029
welkom@carapaxit.nl

ORTEC

Ortec is actief op het gebied van het optimaliseren van bedrijfsprocessen. Hiervoor gebruiken ze geavanceerde wiskundige modellen, optimalisatiesoftware, en procesanalyses.

Carapax verzorgt onder andere het regelmatig testen van nieuwe releases van door Ortec ontwikkelde software, en ontwikkelt daarnaast software voor Ortec op basis van C#. Hierbij gaat het met name over plannings-en roostersoftware voor ziekenhuizen, waarbij bijvoorbeeld de arbeidstijdenwet een belangrijke rol speelt. Verder werkt het Carapax IT team aan de upgrade van een project in Delphi.

Developers van Carapax IT werken nauw samen met het Ortec team, en worden echt gezien als onderdeel van het Ortec team.

ORTEC is altijd op zoek naar hoog gekwalificeerde werknemers die een sterke achtergrond hebben in wiskundige optimalisatie. Onze ervaringen met de Carapax-specialisten zijn zeer positief. De collega’s zijn zeer bekwaam en gemotiveerd, hebben een goed oog voor detail en werken heel accuraat. Daarnaast denken zij pro-actief met ons mee en stellen regelmatig verbeterpunten voor om onze oplossingen nog verder te optimaliseren. Juist dat zijn eigenschappen die wij belangrijk vinden en waarom de Carapax collega’s zo goed in ons team passen. Dat we hiermee ook een bijdrage kunnen leveren aan de arbeidsparticipatie van bekwame maar autistische collega’s is natuurlijk mooi meegenomen. Wij willen andere bedrijven graag laten zien welke mogelijkheden er ook voor hun bedrijf zijn om deze mensen een kans te gunnen.


Michael van Duijn, CEO ORTEC