Stationsplein 9H, 2801 AK Gouda | Larixplein 6, 5616 VB Eindhoven
0182-606707 | 040-3046029
welkom@carapaxit.nl

App Development

Mobiele telefoons en tablets zijn in relatief korte tijd de belangrijkste manier geworden waarop mensen met computers interacteren. Deze ontwikkeling heeft het niet gemakkelijker gemaakt voor bedrijven en organisaties, omdat ze zich nu vaak geconfronteerd zien met de noodzaak om én een goede website te maken, én een app voor mobiele telefoons.

Is het voor uw product mogelijk om een website te maken die er goed uitziet op een mobiel? Of toch een app in een cross-device platform zoals Ionic of Xamarin? Of toch gaan voor native ontwikkeling voor Android en iOS? Carapax IT heeft ervaring met al deze mogelijkheden, en kent de voors en tegens van de verschillende opties.

Als apps zowel geschikt moeten zijn voor Android als iOS maken we het liefst gebruik van webapps op basis van Angular, bijvoorbeeld in het Ionic platform of in React Native. Dit leidt tot een app die voor beide platformen te gebruiken is, wat deze oplossing bijzonder kosteneffectief maakt. Uit onze ervaring blijkt dat dit voor de meeste apps een effectieve en afdoende optie is.

Voor bijzondere applicaties waarbij bijvoorbeeld strenge eisen aan veiligheid of performance worden gesteld, kan het nodig zijn om native te ontwikkelen. Native applicaties ontwikkelen we alleen voor Android. Eventueel kunnen we u voor native iOS apps in contact brengen met daarin gespecialiseerde ontwikkelaars.

Het schrijven van de computercode van een app is slechts een onderdeel van het hele process. Minstens zo belangrijk is de ontwerpfase, waarin duidelijkheid wordt verkregen over de beoogde gebruikers en de toegevoegde waarde van de app. Carapax IT gebruikt workshop techieken zoals User Story Mapping om klanten hierbij te begeleiden. Bovendien wordt in het ontwerpproces veelvuldig gebruik gemaakt van mockups, om het ontwerp te valideren voordat code wordt ontwikkeld.

De mogelijkheden voor app-ontwikkeling ontwikkelen zich snel. Het maken van de juiste keus — voor mobiele website, webapp, of native app — kan daardoor lastig zijn. Als Carapax IT zijn we op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, en hebben we veel ervaring in het hele process van het maken van een app, van ontwerp tot realisatie. We delen onze expertise graag met u in een vrijblijvend gesprek.

Professionals

Het bijzondere aan onze medewerkers met autisme is dat zij zichzelf als autodidact, constant op de hoogte stellen van de nieuwste ontwikkelingen. Zij willen het complete plaatje weten en kunnen zo het hele proces realiseren.

Use cases


Meer werkgebieden: