Stationsplein 9H, 2801 AK Gouda | Larixplein 6, 5616 VB Eindhoven
0182-606707 | 040-3046029
welkom@carapaxit.nl

Business Intelligence

Als manager wil je continue op de hoogte zijn van hoe je bedrijf of organisatie ervoor staat. Altijd de beschikking hebben over de laatste relevante en betrouwbare bedrijfsinformatie, analyses, en stuurinformatie is van groot belang. Met de nieuwste generatie Business Intelligence (BI) tools is het mogelijk dit inzicht in real-time te krijgen. Of je nu op zoek bent naar een eenvoudig dashboard of een geavanceerd data-analyse vraagstuk hebt, bij Carapax IT ben je aan het juiste adres.

Carapax IT ondersteunt bedrijven in het bedenken, maken en onderhouden van effectieve BI-oplossingen. Onze ervaren en analytisch ingestelde specialisten ondersteunen bedrijven in het ontsluiten en opschonen van gegevens uit verschillende interne bronsystemen. Na het bewerken van deze gegevens worden ze in heldere management-dashboards gepresenteerd, die door middel van filters en selecties volledig interactief zijn. We werken meestal met Qlik View, Qlik Sense en Power BI, maar we staat altijd open voor nieuwe tools of technieken.

Carapax IT is een bijzonder bedrijf dat werkt met bijzondere mensen. In tegenstelling tot veel consultancy bedrijven richten we ons dan ook op een langdurige relatie met onze opdrachtgevers.

Dit zijn de voordelen van het werken met Carapax IT

  • Betaalbaar – Carapax IT heeft ervaren BI-specialisten in dienst die zeer hoge kwaliteit leveren tegen een aantrekkelijk tarief
  • Duurzaam – Wij zorgen niet alleen voor het bouwen, maar ook voor het onderhoud en het regelmatig aanpassen van uw dashboards wanneer de bedrijfsbehoeftes veranderen.
  • Flexibel – We werken volgens een agile aanpak, waarbij we samen met u stapsgewijs werken naar de juiste oplossing.

Onze professionals

Onze professionals met autisme zijn bijzonder bekwaam in het analyseren van data. Vanwege een andere manier van informatieverwerking komen zij tot bijzondere inzichten en oplossingen. Ze zijn detailgericht, zorgvuldig en precies.
Uw data is in goede handen!

Use cases

Meer werkgebieden