Stationsplein 9H, 2801 AK Gouda | Larixplein 6, 5616 VB Eindhoven
0182-606707 | 040-3046029
welkom@carapaxit.nl

Made Smart Group & Carapax IT vieren samenwerking.

Hoe leuk en mooi is dat! Een succesvolle samenwerking mag en moet je af toe met elkaar vieren.

Een samenwerking gebaseerd op partnership en vertrouwen. Donderdag 17 oktober waren we door Made Smart Group (MSG) uitgenodigd voor een rondvaarttocht over de Maasvlakte. De vaartocht bracht ons vanuit Hoek van Holland langs tal van grote zeeschepen, het domein en werkterrein van MSG.

MSG is een internationaal softwarebedrijf, gevestigd in Nederland. Het MSG-ontwikkelingsteam en Carapax IT werken nauw samen en is gericht op innovatieve software-oplossingen voor informatiediensten voor de maritieme industrie.
MSG blinkt uit door zijn softwareoplossingen te baseren op diepgaande nautische expertise, hydrografische expertise (waaronder specifiek nautische kaarten), maritieme zakelijke kennis en ICT-expertise.
Alle informatie van (zee)schepen komt vanuit de hele wereld binnen en worden voor verschillende doelen verwerkt en toegepast. Big Data in optima forma!

Het gehele team was na deze middag nog meer geïnspireerd om samen weer mooie oplossingen en diensten te bedenken en te bouwen.

MSG bedankt voor de leuke en inspirerende middag!

Meer informatie over Made Smart Group op www.madesmart.nl

Graag weten wat Carapax IT ook voor uw organisatie kan betekenen en waar u samen met ons het verschil kan maken? Neem dan gerust contact met ons op voor een kennismakingsgesprek.

jeroen.de.wolff@carapaxit.nl
mobiel: +31(0)6 51423158