Stationsplein 9H, 2801 AK Gouda | Larixplein 6, 5616 VB Eindhoven
0182-606707 | 040-3046029
welkom@carapaxit.nl

Carapax IT vestiging Eindhoven bestaat 1 jaar

Collage van hoogtepunten tijdens de opening van Carapax IT in Eindhoven

Enkele hoogtepunten uit het eerste jaar van Carapax IT Eindhoven, waaronder de inrichting van ons prikkelarme Competence center op de PC Hooftlaan 14 in november 2016, de PSO certificering op 1 december 2016, het werken aan mooie uitdagende projecten, het tekenen van het partnerschap ‘Partners in Education’ met Fontys ICT op 6 maart 2017, de grandioze opening op 9 maart 2017 waarbij wethouder Depla het officiële gedeelte voor zijn rekening nam, diverse gezellige uitjes met de medewerkers en het uitgeven van nieuwe folders en promotiemateriaal.

De eerste stappen naar een Competence Center met 40 medewerkers in Eindhoven zijn hiermee in rap tempo gezet. Diverse opdrachtgevers hebben het mogelijk gemaakt om de groei naar duurzame banen voor inmiddels 8 medewerkers te realiseren. Als een geoliede machine werken de developers en dataworkers in multidisciplinaire klantenteams naadloos samen met collega’s uit Gouda en teamleden van opdrachtgevers zoals TU/e, Coppens, Madesmart, Technolution, MatchingWINGS en Buro Boot. We gaan ervan uit dat er nog velen zullen volgen. Dit alles bij elkaar geeft ons rotsvast vertrouwen voor de toekomst.

De werksfeer, de professionaliteit van de medewerkers en de uitdagende IT opdrachten waaraan we werken kan ik moeilijk in beeld brengen maar zijn natuurlijk minstens zo belangrijk!

Artikel: Monique van der Maden