Use case – Technolution

Carapax IT voldoet aan onze wensen op het gebied van capaciteitsuitbreiding en social return. Het bedrijf is gevestigd in Gouda, op een steenworp afstand van ons eigen hoofdkantoor. Het levert IT-diensten die een uitstekende aanvulling vormen op onze eigen dienstverlening.

Het cruciale verschil met andere IT-bedrijven? Bij Carapax IT worden de opdrachten uitgevoerd door mensen met autisme. Zij werken in een prikkelarme, afgeschermde omgeving. Zaken als projectmanagement, planning en klantcommunicatie worden door meewerkende projectleiders afgehandeld. De medewerkers kunnen zich volledig focussen op hun werkzaamheden. Hoogbegaafde IT’ers met autisme die elders uitvallen komen bij Carapax IT tot bloei.

Soepele samenwerking

De samenwerking met Carapax IT is voortvarend van start gegaan met de succesvolle realisatie van nieuwe functionaliteit binnen een van onze mobiliteitsprojecten. De goede samenwerking smaakt wat ons betreft naar meer. Met Carapax IT vergroten we onze slagkracht, terwijl we tegelijkertijd de arbeidsparticipatie van mensen met autisme bevorderen in de regio Gouda.

 

Hoe geef je als technologie-integrator vorm aan social return?

Technolution heeft een uitgebreid en dynamisch projectportfolio. Wij zijn dan ook altijd geïnteresseerd in manieren om onze capaciteit en flexibiliteit te vergroten. Daarnaast vinden we het belangrijk om social return te genereren voor onze omgeving. In de Goudse onderneming Carapax IT hebben we een partner gevonden die op een natuurlijke manier aansluit op onze doelstellingen op dit gebied.