Uitreiking Computable award 2018

Op dinsdag 30 oktober was de feestelijke uitreiking van de Computable Awards 2018. Maar liefst drie ondernemingen uit Gouda waren genomineerd: iSense ICT Professionals , ETTU BV, en Carapax IT . iSense ICT Professionals viel in de prijzen in de categorie “Detachering- & Recruitmentspecialist van het Jaar” werden zij van de 19 kandidaten in deze categorie maar liefst 1e! Een prachtig resultaat. Ettu was genomineerd in de categorie Partnerproject van het Jaar”. van de 80 kandidaten in deze categorie werden zij door het publiek gekozen als 2e met hun partnerproject “HoloLens voor Deckmarking (Jumbo Maritime, ETTU en Friday Out Of The Box)”. Een prachtig resultaat.

Carapax IT was genomineerd in de categorie Startup van het Jaar. Uit de 99 kandidaten in onze categorie zijn we uiteindelijk op de 7e plek geëindigd, en daar zijn we ongelooflijk trots op! Dat belooft een mooie toekomst als we nu al als start-up zo gewaardeerd worden. Het publiek en onze fans gunden ons zelfs de 3e plek. Nadat we begin dit jaar de Ondernemersprijs Midden Holland mochten winnen in de categorie MKB, was dit ook een enorme opsteker.

Ontzettend bedankt voor al jullie stemmen en support!

Dagelijks werken onze professionals met autisme aan fantastische oplossingen in prachtige projecten. Zij draaien als partner met onze opdrachtgevers mee op het gebied van Development, Data analyse en Data science, vooral binnen de E-Health oplossingen, de Maritieme Sector, de logistieke sector en de bouw. Steeds meer partijen die serieus met IT bezig zijn, ontdekken de kracht van de samenwerking met Carapax IT, hoe complexer hoe mooier. Economisch aantrekkelijk, probleem oplossend en je maakt ook nog maatschappelijke impact!

Nogmaals dank voor jullie stemmen, wij kijken terug op een fantastische avond en kijken met vertrouwen uit naar de toekomst.
Kent u ons nog niet? Dan wordt het tijd! Wij nodigen u van harte uit.