Sollicitatieprocedure

Om te solliciteren bij Carapax IT willen we je vragen het online sollicitatie formulier in te vullen. Naast de standaard NAW gegevens willen we graag beter inzicht krijgen in jouw persoon en je kennis en vaardigheden. Vandaar de enorme lijst met ICT-kennis-gerelateerde vragen. Vink hier de onderdelen aan waar je minimaal op junior-niveau kennis van hebt en mee kunt werken.

In het vakje Extra Kennis kun je eventueel niet genoemde expertise schrijven en/of de zaken waar je echt expert in bent. Dus op senior niveau kunt werken. Als je een eigen CV hebt waar nog andere zaken instaan kun je die vervolgens uploaden. Alleen uploaden als daar relevante informatie in staat die niet in het online formulier genoemd is. Ook links naar jouw online werk en code zijn altijd welkom.

We proberen binnen 1 week een reactie te sturen via de mail. Die reactie kan zijn:

  1. Jouw kennis en vaardigheden sluiten niet aan bij onze behoeften. (We bewaren je gegevens niet. We proberen je tips te geven waar je zou kunnen solliciteren)
  2. Jouw kennis en vaardigheden sluiten zeker aan bij onze behoeften, maar momenteel hebben we nog geen passende opdracht voor jou. (We bewaren jouw gegevens en nemen contact op zodra we een passende opdracht hebben)
  3. Jouw kennis en vaardigheden sluiten zeker aan bij onze behoeften en we hebben momenteel een passende opdracht.

Als je reactie 3 van ons ontvangt nodigen we je graag uit voor een kennismakingsgesprek. Dat zal plaatsvinden in overleg met jou in Gouda of Eindhoven met een tweetal gesprekspartners. Meestal met een projectleider of directeur en een autisme/job coach van Carapax IT. Als dit gesprek een positief beeld oplevert wordt je gevraagd voor een 2e gesprek, ook met 2 (andere) gesprekspartners. Dit gesprek zal meer in het teken staan van werkvoorwaarden en toekomstperspectief. Als ook dat positief is krijg je van ons een online assessment aangeboden. De uitslag van het assessment is niet goed of fout, het is geen beoordelingsinstrument. De uitslag van het assessment geeft ons een beter beeld van jou als persoon, jouw kwaliteiten en je valkuilen. We willen dit graag weten om onze begeleiding zo goed mogelijk op jouw behoeften te kunnen afstemmen. Is de uitslag zodanig dat we denken dat Carapax IT en jij een goede match zijn dan krijg je van ons een contract aangeboden. Soms gaat hier een proefplaatsing of leerwerkovereenkomst aan vooraf. Onze missie is om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, duurzaam aan het werk te krijgen. Wij streven er dus naar om, bij wederzijdse tevredenheid, uiteindelijk een vast contract te bieden.

Sollicitatie Procedure

stap 1stap 2stap 3stap 4

Oriëntatie

Eerste gesprek

Sollicitatie

Tweede gesprek

Assessment

Digitale vorm