Logo Technolution

Technolution heeft een uitgebreid en dynamisch projectportfolio. Wij zijn dan ook altijd geĂ¯nteresseerd in manieren om onze capaciteit en flexibiliteit te vergroten. Daarnaast vinden we het belangrijk om social return te genereren voor onze omgeving. In de Goudse onderneming Carapax IT hebben we een partner gevonden die op een natuurlijke manier aansluit op onze doelstellingen op dit gebied.

Wat is social return?

Met social return leveren bedrijven een positieve bijdrage aan de arbeidsparticipatie van mensen die niet of moeilijk aan werk kunnen komen. Bij aanbestedingen en opdrachten van overheden wordt een deel van het projectbudget gereserveerd voor social return.

Lokaal, vakkundig, goed

Bij het vormgeven van onze ambities voor social return hebben we een aantal uitgangspunten geformuleerd. We hebben al sinds onze oprichting een sterke band met de stad Gouda en de omliggende regio. Ons hoofdkantoor is hier gevestigd en veel van onze medewerkers wonen in de nabije omgeving. We willen deze band graag benadrukken door een maatschappelijke bijdrage aan de regio te bieden via social return. Verder streven we ernaar om vooral mensen in ons eigen vakgebied te ondersteunen. Tot slot denken we dat social return nooit mag betekenen dat je inlevert op kwaliteit.

Hoogwaardige IT-diensten

Carapax IT voldoet aan onze wensen op het gebied van capaciteitsuitbreiding en social return. Het bedrijf is gevestigd in Gouda, op een steenworp afstand van ons eigen hoofdkantoor. Het levert IT-diensten die een uitstekende aanvulling vormen op onze eigen dienstverlening.

Het cruciale verschil met andere IT-bedrijven? Bij Carapax IT worden de opdrachten uitgevoerd door mensen met autisme. Zij werken in een prikkelarme, afgeschermde omgeving. Zaken als projectmanagement, planning en klantcommunicatie worden door meewerkende projectleiders afgehandeld. De medewerkers kunnen zich volledig focussen op hun werkzaamheden. Hoogbegaafde IT’ers met autisme die elders uitvallen komen bij Carapax IT tot bloei.

Soepele samenwerking

De samenwerking met Carapax IT is voortvarend van start gegaan met de succesvolle realisatie van nieuwe functionaliteit binnen een van onze mobiliteitsprojecten. De goede samenwerking smaakt wat ons betreft naar meer. Met Carapax IT vergroten we onze slagkracht, terwijl we tegelijkertijd de arbeidsparticipatie van mensen met autisme bevorderen in de regio Gouda.

Bron :www.technolution.eu