Carapax IT is winnaar Ondernemersprijs MKB 2018

En we zijn erbij! Dit fantastische nieuws kregen we vandaag te horen.

Onze collega’s met en zonder autisme van Carapax IT zijn blij, trots en aangenaam verrast dat we voor de ondernemersprijs Midden Holland 2018, genomineerd zijn in de categorie “Ondernemer van het Jaar MKB”. Wij maken ons samen met onze opdrachtgevers en de werkgeversservicepunten hard om banen te creëren voor hen voor wie dat niet vanzelfsprekend is. Dit terwijl ze na een hbo/wo studie enorm veel in hun mars hebben. Dat maken ze ook dagelijks waar. We creëren maatschappelijke impact en we voelen dit als een erkenning en waardering voor datgene waar we ons dagelijks met hart en ziel voor inzetten en hopen een inspiratie te kunnen zijn voor andere ondernemers. Wij feliciteren ook de andere prachtige ondernemingen die een nominatie hebben ontvangen. Allemaal winnaars, het is iets om trots op te zijn. De uiteindelijke winnaars worden tijdens een feestelijke bijeenkomst op 8 januari 2018 in de Goudse Schouwburg bekend gemaakt.

De jurycommissie van de Ondernemersprijs Midden Holland heeft de genomineerden bekend gemaakt voor de 4e editie van dit netwerkevenement. In drie categorieën zijn, op basis van vooraf gestelde criteria en jurybezoek, uit een lange lijst van kandidaten elk drie bedrijven geselecteerd.

Wilt u meer weten over de ondernemersprijs en andere genomineerden, kijkt u dan op de facebookpagina van Ondernemersprijs Midden Holland. Bent u benieuwd naar ons? Bekijk dit mooie item van RTV Gouwestad (10 minuten) of de bijdrage eerder gemaakt door Omroep Brabant (2 minuten)