Diensten Software Testing

Het grondig testen van software zorgt voor aanzienlijke besparingen voor softwareontwikkelaars. Er zijn minder releases nodig, of de ontwikkelaar kan vaker een veilige release opleveren en zorgen voor tevreden klanten. Testen heeft alles te maken met het minimaliseren van risico’s. De belangrijkste risico’s voor bedrijven zijn imagoschade en aansprakelijkheid.

 

Voorbeeld inzetbaarheid Carapax IT:

 

logo-ortec

Testen – Wekelijkse testen van software patches voor Ortec Routing

De ORTEC-oplossingen voor routeplanning optimaliseren de dagelijkse activiteiten door leveringen, bedrijfsmiddelen en belading op een dynamische manier in te plannen. Met de software kan de klant plannen voor bepaalde seizoenen of een meerjarige strategie opzetten. De routeplanningssoftware geeft de klant meerdere mogelijkheden voor verschillende scenario’s, zodat deze snel kan reageren op last-minute orderwijzigingen, en deze gefundeerde beslissingen kan nemen met betrekking tot complexe routes en leveringen. Dit zorgt voor perfect uitgevoerde logistieke processen. Altijd en in iedere situatie.

Voor Ortec testen wij iedere week de nieuwe patches van de routing-software van Ortec. In een smoketest bekijken onze testers of alles wat die week is opgeleverd naar behoren werkt. Daarnaast wordt door middel van functionele testen bekeken of de inhoud van de software fouten bevat.