Business intelligence

Heb je complexe datavraagstukken en wil je je data flexibel ontsluiten? Onze business‑analisten en data‑crunchers zijn bovengemiddeld analytisch ingesteld en meesters in details. Deze vaardigheid zetten wij graag voor je in. Met complexe datasets en uitdagende dashboards voelen onze data‑analisten zich als een vis in het water. En hoewel we niet schrikken van een nieuwe tool of techniek, ligt het zwaartepunt van onze expertise bij QlikView, QlikSense en PowerBI. Of je nu op zoek bent naar een aansprekend dashboard, maatwerk of een advanced analytics‑vraagstuk wilt realiseren, bij Carapax IT ben je aan het juiste adres.

Carapax IT ondersteunt bedrijven in het bedenken, maken en onderhouden van effectieve BI-oplossingen. Onze ervaren BI-specialisten ondersteunen bedrijven in het ontsluiten van hun gegevens uit verschillende bronsystemen. Na het bewerken van deze gegevens worden ze in heldere management-dashboards gepresenteerd.

Carapax IT is een bijzonder bedrijf dat werkt met bijzondere mensen. We richten ons dan ook , in tegenstelling tot veel consultancy bedrijven, op een langdurige relatie met onze opdrachtgevers.

Voordelen:

  • U betaalt geen torenhoge tarieven voor consultants Carapax IT heeft ervaren BI-specialisten in dienst die zeer hoge kwaliteit leveren tegen een aantrekkelijk tarief.
  • Agile aanpak van de oplossingen. U als opdrachtgever wordt regelmatig uitgenodigd om mee te denken in het proces.
  • Opschonen en ontdubbelen van data, analyse van datastructuren.
  • Bouw van informatieve dashboards met precies de informatie die u nodig heeft.
  • Wij zorgen voor het onderhoud en het aanpassen van bestaande dashboards.
  • Altijd de laatste relevante en betrouwbare bedrijfsinformatie, analyses en stuurinformatie.