FD gazellen award 2019

Carapax IT kan weer een mooie prijs toevoegen in de prijzenkast. Dit keer de FD Gazellen Award 2019, dit betekent dat we tot één van de snelst groeiende bedrijven van Nederland behoren. Een mooie prestatie van het hele Carapax team en onze klanten.

Bij Carapax IT staat niet het gat in de markt, maar in de maatschappij centraal.

Carapax IT B.V. is een snel groeiende sociale onderneming in de IT sector, een bedrijf waar sociale doelstellingen primair zijn, maar bovenal een IT onderneming met hoogwaardige producten en diensten aan de bovenkant van de (IT) kennispiramide. Binnen Carapax IT zijn verschillende Competence Centers actief zoals Software Development, Geautomatiseerd testen, Data Science, Business Intelligence en Internet of Things , waar inmiddels meer dan 50 mensen met autisme spectrum stoornis IT-projecten uitvoeren voor externe klanten. Carapax IT biedt hen het podium om optimaal te presteren in een vertrouwde  omgeving om zo hun talenten maximaal te benutten.

FD GAZELLEN AWARD

Om in aanmerking te komen hanteerde het Financieel Dagblad dit jaar extra zware criteria. Bedrijven moeten in ieder geval drie jaar ononderbroken een omzetgroei van tenminste 20% per jaar behalen, financieel gezond zijn, een positief nettoresultaat hebben en aan nog vele andere criteria voldoen. Daarnaast weegt het FD de cijfers van vele bedrijven af en worden alleen de allersnelst groeiende bedrijven genomineerd.