Vanaf 1 maart 2020 zal Ronald van Vliet niet meer dagelijks betrokken zijn bij Carapax IT. Met veel plezier hebben Addy en Ronald samen met de staf tijdens de start- en groeifase aan deze sociale onderneming meegebouwd.

Momenteel staat er een prachtig volwassen sociale IT onderneming klaar voor de opschaling. U levert met uw samenwerking met Carapax IT een hele belangrijke bijdrage en we hopen dat dit nog lang zo mag blijven. Voor Ronald is het na vijf jaar tijd om zijn kennis en ervaring op het gebied van sociaal ondernemerschap in te gaan zetten voor iets anders. Met een geweldig team is Carapax IT in goede handen en laat hij het met een gerust hart achter.

Namens de staf en alle medewerkers bedanken we Ronald voor zijn enthousiasme, doorzettingsvermogen en inzet. We zullen zijn grote sociale hart gaan missen en wensen hem heel veel succes.

Namens de staf van Carapax IT

Voor administratieve zaken kunt u terecht bij assistent-Controller Jeroen Bekker, via Jeroen.bekker@carapaxit.nl voor de overige zaken met Algemeen Directeur Addy Borst, via addy.borst@carapaxit.nl Beiden bereikbaar op: 0182 606 707. Wanneer u met Ronald persoonlijk contact wilt houden is hij te bereiken via zijn LinkedIn profiel of op zijn mobiele nummer. https://lnkd.in/d5c9Cz7