Carapax IT bij laatste tien tech startups voor de Computable awards.

Ict-vakblad Computable heeft tien tech-startups genomineerd voor de Computable Awards 2018.  Wij zijn verrast en zeer vereerd dat we na verschillende selectie rondes bij de laatste tien zitten. Graag zouden we de overige 9 bedrijven feliciteren en succes willen wensen. Hou onze berichtgeving in de gaten als u wilt weten wanneer de stembussen open gaan.

Lees hieronder de juryrapporten van de overige genomineerden.

Carapax IT scoort met hoogbegaafde it-autisten

De meeste bedrijven focussen zich erop om medewerkers te trainen zodat ze in de specifieke bedrijfsomgeving passen. Carapax IT keert dit om en zorgt dat de werkomgeving past bij de werknemers. In dit geval gaat het om hoogbegaafde it’ers in het autismespectrum die normaal gesproken moeilijker aan een baan komen, wat gezien de begaafdheid enorm zonde is.