Taxitoer komt naar Eindhoven

Onbeperkt aan de Slag is een landelijk digitaal platform waarop werkzoekenden met een beperking een profiel kunnen aanmaken en werkgevers hun aanbod presenteren. Daarnaast organiseert Onbeperkt aan de Slag met de deelnemende werkgevers Meet & Greets in de grote steden. Omdat mensen met een beperking niet altijd even mobiel zijn, ontstond het idee om de werkzoekenden in de regio op te zoeken met een Taxitoer. Zo wordt het voor deze groep mensen makkelijker een profiel aan te maken om zich te presenteren aan werkgevers. Op dinsdag 20 februari komen ze langs Eindhoven en zullen zij een bezoek brengen aan Carapax IT. Wilt u meer weten over de Taxitoer dan kunt u mailen naar  ontmoetingen@onbeperktaandeslag.nl.

 

 

Programma Taxitoer:

Maandag 19 februari          Roosendaal en Etten-Leur

Dinsdag 20 februari            Tilburg, Den Bosch, Eindhoven

Woensdag 21 februari        Valkenswaard, Geldrop-Mierlo en Someren

Donderdag 22 februari       Leudal, Sittard-Geleen en Meerssen

Vrijdag 23 februari             Maastricht