Onbeperkt aan de Slag sluit het jaar af

Op donderdag 7 december sluit Onbeperkt Aan de Slag het jaar af in Amsterdam  met een Meet&Greet in samenwerking met de Lucille Werner Foundation en het 100.000 banen team. Lucille Werner en Aart van der Gaag, ambassadeur van de 100.000 banen, zijn er deze keer ook bij!

Bent u nog niet eerder naar een Meet&Greet van Onbeperkt aan de Slag geweest? Een Meet&Greet is een rechtstreekse ontmoeting tussen gemotiveerde werkzoekenden met een arbeidsbeperking en werkgevers die voor hen openstaan. Er wordt op een informele, ongedwongen manier met elkaar gesproken over mogelijkheden, kansen en wat nodig is om te kunnen werken. Heeft u interesse in een baan bij Carapax IT en komt u uit de regio Noord-Holland dan zien we u graag daar.

De Meet&Greet is van 14.30 tot 17.00 uur en vindt plaats op Foppingadreef 22. 1102 BS Amsterdam Zuid-Oost

Tot dan.