Carapax IT zoekt projectleiders

Wij zijn vanwege snelle groei op zoek naar technisch projectleiders.

Ben jij of ken jij iemand die up-to-date is in de ICT, maar verder kijkt dan techniek alleen? Dan zijn we op zoek naar jou.

Carapax IT is een social enterprise met als missie mensen met autisme een duurzame baan in de ICT te bieden. Dit doen we in onze eigen competence centers in Gouda en Eindhoven met uitdagende opdrachten van toonaangevende bedrijven.

Voor de inhoudelijk technische begeleiding van onze autistische professionals hebben we behoefte aan een of twee technisch projectleiders met een goede kennis van moderne software ontwikkeltalen en –omgevingen. Je bent iemand met een flexibele hands-on mentaliteit die beslissingen durft te nemen en structuur aan kan brengen in het werk. Je hebt oog voor de mens achter de techniek, en vindt autisme niet iets engs maar een uitdaging om meer voldoening uit je werk te halen. Hierbij werk je samen met de autismecoaches.

Ben je benieuwd en toe aan een volgende stap met impact, neem dan contact op met: Carapax IT – Jan van Zoelen via Jan.van.zoelen@carapaxit.nl of 0182-606707