Carapax IT op bezoek bij RTV Gouwestad

Vanavond zijn ondernemers  Addy Borst (Algemeen directeur) en Ronald van Vliet (Financieel directeur)  van Carapax IT te gast bij RTV Gouwestad.  Carapax IT  levert kwalitatief hoogwaardige IT diensten tegen een aantrekkelijk tarief voor o.a Gouda’s  Technolution. Zij doen dit met goed opgeleide eigen IT-experts mét autisme, vanuit geconditioneerde Competence Centers. Zeventig procent van de hbo-studenten met autisme vindt, ondanks prima ‘hardskills’, na hun afstuderen geen baan, ongeveer driekwart van alle volwassenen met autisme zit zonder werk thuis. Wij vinden dat iemand die een studie op Hbo/Wo/PhD niveau heeft gevolgd, heel wat in zijn of haar mars heeft, u toch ook? Bovendien is het talent van mensen met autisme dat zij bovengemiddeld scoren op gebieden als detailwaarneming, out-of-the-box denken, feitenkennis, analytisch redeneren en geheugen. Voor u koesteren wij dit talent en u kunt er uw voordeel mee doen. Wij vinden juist een toegevoegde waarde in die andere
manier van informatieverwerking. Er worden verbanden voor u gelegd waar anderen niet zo snel aan denken.

Mochten wij u interesse gewekt hebben bekijk de uitzending hier of op het youtube kanaal van RTV Gouwestad.