De sociale zoekmachine: www.thegoodsearch.nl

2017-01-23 Sinds 13 december 2016 is de zoekmachine The Good Search actief.
In deze zoekmachine worden de zoekresultaten gefilterd op producten en diensten van sociaal ondernemers. De zoekmachine is een initiatief van ABN AMRO, die op deze manier sociaal ondernemers wil helpen om gevonden te worden door het grote publiek. En ook de consument bewust te maken van het feit dat er voor een heleboel diensten en producten een aantrekkelijk duurzaam alternatief is. Vanzelfsprekend is Carapax IT goed op deze pagina te vinden.

 Social Return maximaal inzetbaar door het behalen van de hoogste trede op de PSO prestatieladder voor Sociaal ondernemen door Carapax IT. 

2016-12-26 Binnen het kader van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) hechten steeds meer organisaties en overheden belang aan het creëren van (meer) werkgelegenheid voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Dit onderdeel binnen MVO wordt ook wel sociaal ondernemerschap of inclusief ondernemen genoemd. lees meer….